Goedendag mensen,

Dank voor jullie meeleven in apps en mails! Doet goed!

Vandaag veel gedaan, maar weinig om te melden. Behalve dat de mensen van het warehouse het ‘so cooool’ vonden dat we er vandaag waren, en tot zaterdag blijven.

Vandaag vanaf 8:30 uur gestart en hele dag in het warehouse gewerkt. En hard! Productiewerk. Iedere keer werd ‘draaien’ gezegd, en toen een vrijwilliger vroeg welk team we zijn, er ‘dramos’ van maakte, Amos in combi met ‘draaien’.

Jeroen en Cor Jan hebben gekookt, Aalt heeft kooktoestellen in elkaar gelast met velgen -zie bijgevoegd filmpje- en Lucas, Ruben, Aafke hebben tasjes gevuld met winterspul per persoon. En wat structuur gebracht in de productie. En verder randvoorwaarden om door te kunnen werken; tasjes op? Oké, halen we zelf wel wat. Wachten tot ‘later’ heeft geen zin, want ‘later’ in zuidelijker culturen is écht later!

En nu zijn we terug in het appartement, morgen weer vroeg aan de gang.

Tot morgen!

Groet

Ruben, Cor Jan, Aalt, Jeroen, Lucas en Aafke

Gebedspunten;

–    Willen jullie bidden voor de mensen voor wie we ingepakt hebben? Zij hebben jullie gebed heel hard nodig!

–    We willen God danken dat we zeker weten dat Hij de Koning van vrede is, en dat hij Zijn koninkrijk van vrede ondanks alles, zeker aan het bouwen is.

–    Leer ons eerst arbeider te zijn om dan vervolgens het werk gaan ontdekken in Zijn koninkrijk.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Yilu4iH1pEQ?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>