Agenda

Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

15 t/m 22 oktober 2016 – hulp aan vluchtelingen in Tessaloniki

Van 15 oktober tot 22 oktober hopen we in Griekenland de vluchtelingen te helpen door hen te zien, te horen, aandacht te geven en bijstaan in basisbehoeften door o.a. bananen, kleding en medicatie (uit) te delen. In deze week zullen we jullie dagelijks een mail sturen met verslag  van datgene wat we meemaken.

We vragen om jullie gebed voor mensen in nood, in het bijzonder voor de vluchtelingen uit Irak en Syrië! Bid om een oplossing voor de problemen van al deze mensen, en bovenal dat ze Jezus zullen leren kennen!

Er blijkt nog veel behoefte te zijn aan kleding, medicatie en specifieke voeding. Ter plaatse kunnen wij dit direct aan de mensen geven die dit nodig hebben. Mochten jullie hieraan een financiële bijdrage voor willen geven, kunnen jullie een bedrag overmaken naar NL22 RABO 0310 3404 89 ten name van stichting Amos 5:24 (ANBI).

27 november, 30 november en 3 december – Sinterklaascentrale

De Sinterklaascentrale Harderwijk bestaat sinds 2010. In eerste instantie werd met de opbrengst ervan de kerstgift aan de minder bedeelde in Harderwijk betaald. Inmiddels zijn ook een aantal reizen naar de vluchtelingen in Griekenland (Lesbos en Idomeni) mede gefinancierd vanuit de opbrengsten van de Sinterklaascentrale Harderwijk.

Wil je jezelf Sint & Piet op bezoek, of wil je de pakjesavond van een ander opvrolijken, klik dan op de button hieronder!

Onze Sinterklaasshows zijn inmiddels bij een heel aantal bedrijven bekend. Ook bij jouw bedrijf komen we graag langs! Vraag dus naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Amos 5 : 24? Laat dan nu je bericht achter.